EasyFIT

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Аз съм Красимир Петров и работя в сферата на спорта от 30 години. Призванието ми е да помагам на хората да постигат своята мечтана форма като изготвям за тях цялостни програми за хранене и спорт. Имам система на работя, която се доказа в годините като 100% успешна. За моите клиенти, аз съм не само инструктор, но още мотиватор, ментор и човек, който има най-високо професионално ниво в работата. 

Това, което мога да направя за теб е:

  • изготвяне на режим за намаляване на теглото;
  • тренировъчни програми, които отговарят на твоите лични нужди и цели;
  • програми за спортни състезатели по бодибилдинг и културизъм;
  • подбрани хранителни и спортни добавки;
  • персонални тренировки във фитнес зала.
exercises plan
Тренировъчна програма
50лв

Тренировките са втория най-важен компонент за постигане на успеха. Ще имате възможност да тренирате по изпитани методики, дали резултат за стотици клиенти през последните 25 години. Можете сами да изберете броя на тренировки на седмица и да споделите предпочитанията си, защото вашата тренировъчна програма ще бъдe изготвена и разяснена.

food plan
Хранителен режим
50лв

Хранителният режим е отговорен за 70% от резултата - това показват резултатите от двадесет и пет годишния ни опит в сферата.Без правилно хранене успеха е невъзможен!  Именно за това Вашият специализиран, индивидуален хранителен режим ще бъде изготвен и разяснен.

how to
Наръчник
20лв

Хранителният режим е отговорен за 70% от резултата - това показват резултатите от двадесет и пет годишния ни опит в сферата.Без правилно хранене успеха е невъзможен!  "Наръчник за красиво и здраво тяло" ще ви даде основните знания за това как да постигнете мечтаното здраве и физика. В него ще ви научим на основните навици и принципи нужни за постигане на мечтаните резултати. Ще разбулим митовете и ще сложим край на лутането ви измежду тоновете противоречива информация. Ще предадем дългогодишния си опит в правилното хранене, тренировките, добавките, почивката и др. важни за вас теми на ясен и разбираем език!